Villa 65 Receptenboek

Snert Villa 65 stijl

Ingredienten:
8,5 kg spliterwten
3,5 kg aardappelen
3,5 kg uien
3,5 kg knolselderij
3,5 kg winterpeen
3,5 kg prei
3,5 kg spek
4 kg karbonade
8,5 kg rookworst (+/- 33 stuks)
35 eetlepels selderieblad
Zout en peper naar smaak (+/- 1 pot zout, 1 pot peper)

Bijgerecht:
Roggebrood (4 pakjes)
Spek/schwarzwalder schinken (4 pakjes)

Bereidingswijze:
Regel tenminste 5 man, 5 ski/duikbrillen, een fust bier, een leeg fust (metaal) en goede muziek.
Laat 4 man alle groente snijden terwijl je zelf een beetje aan het chillen bent en de erwten wast. De mensen die de groente snijden dienen ten alle tijden voorzien te zijn van een ski/duikbril om permanente oogschade te beperken. Dit afkomstig van de uien en de prei. Zodra de erwten gewassen zijn dien je een rondje bier te geven en aan te kondigen dat het festijn echt van start gaat. Inmiddels zijn alle groenten gesneden en zitten de erwten met voldoende water in het lege fust. Voeg de spekjes en de karbonades toe. Nu kan er overgegaan worden tot het consumeren van grote hoeveelheden bier. Blijf ten alle tijden bij het fust om te roeren, zodat je heerlijke maaltijd niet tot verbranden overgaat. Het geheel dient 45 minuten te koken. Als dit gebeurt is kunnen de karbonades zorgvuldig uit het fust gevist worden, waarna deze ontdaan worden van bot en in stukjes terug naar de snert keren. De groenten mogen op dit moment ook worden toegevoegd. Zodra de groenten en de karbonades aanwezig zijn in hun natuurlijke habitat kan ook de inmiddels in plakjes gesneden rookworst toegevoegd worden. Het geheel dient nu nog 30 minuten te koken, waarbij goed opgelet moet worden of de lepel rechtop in de snert kan blijven staan. Is dit niet het geval dan worden de 30 minuten verlengd tot aan het moment dat bovenstaande handeling wel mogelijk is. Zeer belangrijk is er voor zorgen dat je niet te veel dorst krijgt en steeds meer lol in je werk beleefd.
Laat het snertmengsel tenminste een nacht rusten en geniet daarna in grote getalen van je eigen heerlijke zelfgemaakte snert. Hierbij is een stukje roggenbrood en wat spek niet te versmaden.

 

Kots

Ingredienten:
3 Liter Vanillavla
3 Liter Yoghurt
3 pakjes Saroma (smaak van een rode vrucht, bijvoorbeeld bosbessen of aardbei)
3 Liter Vruchtenkwark (een smaak die past bij de rode vrucht)
1.5 Liter Slagroom
Suiker

Klop de slagroom op. Voeg alle overige ingredienten toe. Voeg zo nodig suiker toe.

 

Pasta fiesta

Ingredienten:
3 soorten pasta
rode (tomaten)saus
witte (champignon)saus
groene (spinazie)saus

Maak de pastas in 3 verschillende pannen klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak de sausen in 3 verschillende pannen klaar volgens de pakjes. Maak vooral gebruik van de variatietips op de pakjes.

 

8 bier in een kwartier

2 feuten
16 koude pijpjes Grolsch
2 pullen
15 minuten tijd
8 bier in een kwartier mp3 nummer

Maak een paar flesjes open. Zet 2 feuten op de bank. Zet de open en gesloten flejes erbij. Zet het mp3 nummer van 8 bier in en kwartier aan. Laat ze bier uit de flesjes in de pul schenken en zich kapot zuipen tot ze kotsen.

Pizza Burger

6 personen (6000 Kcal)

IMG_20160625_181945

2┬ásalami pizza’s
600g rundergehakt
100g ontbijtspek
100g salami
500g wokgroenten
450g kaas
3 tomaten
5 eieren
3 uien
1 krop sla

 

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy