Tim

Roepnamen: Tim, Bob, Boat

Aloha,
Ik ben Tim, 19 jaartjes oud en ik kom uit Sneek, Friesland. Ik studeer industrieel ontwerp aan de UT, een combinatie van techniek en creativiteit die ik zelf erg fijn vind. In m’n vrije tijd doe ik aan fitness en drink ik biertjes in de stad, op de uni of in de villa. Ik hou heel erg van muziek. Ik heb twee flinke speakers op m’n kamer waarmee ik regelmatig de vierde verdieping van muziek voorzie. Ik hou vooral van deep house en trap, maar ook veel andere stijlen zoals hip hop, hardstyle of popmuziek. Een heel veelzijdige jongen dus 😉
Ik ben in 2016 in de villa komen wonen. Dit was de eerste keer dat ik een kamerzoekgesprek had, maar het ging heel goed. Ik beantwoordde braaf alle vragen van de huisgenoten, zoals het heurt dus. Daarna hebben we de avond doorgezet met een paar potjes beerpong (wat trouwens best een leuk spelletje is), op stap in de pakkerij, en meiden versieren met Sergey. In de pakkerij werd mij verteld dat ik de kamer kreeg. De volgende morgen heb ik tot half 7 ’s avonds in het washok liggen kotsen. Zodoende heb ik de braakweg trofee verdiend voordat ik hier daadwerkelijk woonde. Een mooi avondje dus.
Anyway, kom een keer langs op mijn kamer en dan vertel ik een paar mooie verhalen, want daar heb ik er veel van^^
Groetjes,
Tim

 

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy