Broertjes & Zusjes dag

Om het jaar wordt er BZdag georganiseerd vanuit de flat, dit wisselt zich af met de ouderdag.

Vorig jaar was het dus weer tijd om alle broertjes en zusjes uit te nodigen om te laten zien waar en met wie hun broer of zus woont en studeert. Verschillende studententhema’s zijn die dag voorbij gekomen, zo zijn we begonnen met de fiets. In groepen werden drie kinderfietsjes gepimpt waarna een chaotische estafetterace volgde op de veel te kleine fietsjes. Daarna was er een kookwedstrijd omdat iedereen heeft moeten leren koken, gevolgd door een quiz/ tentamen waarbij iedereen een kwartier de tijd kreeg om zoveel mogelijk feitjes uit zijn hoofd te leren, want studenten beginnen immers ook nooit op tijd met leren. Als laatste volgde een cantus om het bieraspect van het studentenleven te belichten en de dag eindigde met een BBQ.