Flatfeest

Ieder jaar wordt er een flatfeest georganiseerd op de villa.

Alle huisgenoten nodigen dan hun vrienden, bekenden en studiegenoten uit om te komen feesten. Elk jaar is er weer een ander thema; dit jaar was dat ‘villa 65 in space’ en vorig jaar hadden we een pyjamaparty. Voor het feest begint, wordt de woonkamer leeggeruimd om brassen tegen te gaan en de muren worden versiert in thema. Dan kan het feest beginnen en staat de woonkamer weer vol met mensen.

Sinds dit jaar is er Villamunnie; geld waarmee onderhandeld kan worden tijdens het feest (‘twintig villamunnie als jij twee shotjes neemt!’), degene met het meeste geld aan het einde won een prijzenpakket. Dit leverde weer een hoop chaos op en zoals ieder jaar kunnen de volgende ochtend de plasjes braaksel die door het huis verspreid liggen weer opgeruimd worden door de brakke huisgenoten. Een beetje een vies klusje, maar wel het bewijs van een mooie avond.

Thema’s geweest: Pyjamaparty, Villa 65 in Space, Royaal Terminaal

DSC_0295

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy