Leeg

Deze kamer is vrij!
Wil jij graag een leuke studententijd? En meer beleven dan elke avond op je kamer zitten? Dan is Villa 65 zeker iets voor jou. De villa is gebouwd in 1965 op het landgoed Drienerloo. Dit komt namelijk mooi uit want de Universiteit Twente is hier ook gebouwd. Binnen 5 min ben je van deur tot college zaal. Dit geeft je mooi 15 minuten langer om uit te slapen. Het huis is gemengd en telt 16 kamers. Het is één grote familie. Verder eten we samen op maandag t/m donderdag. Hierbij zijn we makkelijk in bepaalde eetgewoontes. Vegetarisch, zonder varken geen probleem. Als je niet van champignons houdt dan vis je ze er maar uit. Na het eten is er tijd voor koffie en een goed verhaal van de nestor. Dit kan worden doorgezet aan de huisbar met dubbele tap installatie. Wordt het een speciaalbiertje of toch maar een goud gele rakker. Als activiteiten in het huis hebben we vele tradities zoals: sinterklaas, kerst, ghetto-paasontbijt, speciaalbieravond, kaasworstwijnavond en nog veel meer. De inwoners zijn actief in het studenten leven, je zult ze overal zien opduiken. Denk je na dit verhaaltje “dit is iets voor mij”? Schrijf dan snel een verhaaltje over jezelf naar iedereen@villa65.nl. Vergeet niet je telefoon nummer bij te voegen. Dit bevorderd de communicatie met jou om een afspraak te maken. Tot op de hospiteer avond!

Hee bier!
Villa 65