Brasser

Roepnaam: Bas, Bras, Brasser, Brazzers

Hoi, ik ben Bas Brasser.

Officieel heb ik een veel langere en minder leuke naam, dus houden we het mooi op brasser aangezien er nog een bas in het huis woont. Ik ben 19 jaar en studeer electrical engineering op het saxion. Hoe ik hier terecht ben gekomen? Ik kreeg een reactie van 2 huizen, de ene was de Villa en de andere was ergens in de stad. Toen ik de Villa binnenkwam(iets aan de vroege kant) viel meteen de bar en de uitstraling van de woonkamer op. Na het eerste kamerzoekgesprek kreeg ik op de terugreis te horen dat ik de kamer had gekregen en het feestje pas echt kon beginnen. Vlak voor de kick-in van 2015 ben ik ingetrokken en sindsdien het leven een heel stuk beter geworden. Tegenwoordig ben ik de FPK koning en hou ik de kosten van het bier en sterk bij en rij ik regelmatig op en neer naar Duitsland om fusten te halen voor de tap. Het leukste aan de Villa vind ik dat er altijd wel iemand is met wie je wel een biertje of meer in de woonkamer kan doen.

De Villa is even wennen maar daarna wil je niks anders meer en is het een grote
vissa

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy