Roze Bas

Roepnaam: Bas, Roze Bas, Bassie, Joke

Hallo, mijn naam is (Roze) Bas en ik woon sinds de zomer van 2015 in de Villa. Dat roze heb ik te danken aan de vorige bewoonster van mijn kamer: Natalie. Zij had roze muren, die op mijn eerste dag al wit zijn geverfd, maar het kwaad was al geschied. Eigenlijk was ik niet aangenomen, maar er was iemand zo idioot om deze prachtige kamer niet aan te nemen. Wat jammer nou…

Ik ben verhuisd vanuit Vlaardingen en ik studeer hier in Enschede TG. Voordat ik naar Vlaardingen verhuisde heb ik in Hellevoetsluis gewoond. Al vanaf mijn vijfde zit ik op scouting en daar ga ik nog steeds met veel plezier heen. Ook heb ik vier jaar lang gedrumd en ben ik van plan om een elektronisch drumstel op mijn kamer te zetten. Wat betreft sport heb ik zes jaar kickboksen gedaan, maar op de campus was helaas geen mogelijkheid om te dat te doen, dus wilde ik een andere sport beoefenen. Dat is Lacrosse geworden. Je weet wel, met van die stokken met netjes op het uiteinde een balletje overgooien en proberen te scoren.

Helaas ben ik wel deel van de eerste lichting die geen stufi meer ontvangt, dus leen ik geld bij van de Staat (een leuke band). Ik heb zeven posters op mijn kamer, drink graag bier en ben momenteel trotse eigenaar van de Braakweg. Ik word door de weeks wakker met het nummer Hysteria van Muse. De kleur van mijn bank en mijn sportschoenen is groen. Overigens ben ik een kattenmens.

Tot slot ben ik supporter van Feyenoord, een nog ergere betweter dan Iris en luister ik graag naar de artiesten die op de zeven posters staan (en nog veel meer natuurlijk).

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy