Rick

Roepnaam: Rick, Ricky, Fred, Frederick, Frederique

Nou, een leuk verhaaltje, hier komt die.

Ten eerste, wat er ook als naam onder m’n foto staat, het is vast verkeerd. Rick is de naam, niet Fred, al zou de Ghetto dat nou zo graag willen hebben. Ik studeer Wb aan de UT, heb het hartstikke naar m’n zin en geniet van het huidige leven.
Fred
Ik woon de Villa op de eerste verdieping, recht naast de woonkamer, dus als iemand zin heeft in een biertje wordt er als eerste bij mij op de deur geklopt, als die niet open staat, waar ik ook eigenlijk altijd wel voorsta. Na mijn kamerzoek gesprekken bij andere huizen, die lang niet zo gezellig waren (sorry, een verboden woord) werd het al snel duidelijk dat er een betere plek was bij de Villa voor mij dan ook maar ergens anders. Dit kwam natuurlijk grotendeels door de geliefde tap, maarja niemand zal dat me kwalijk nemen.

En dat is maar goed ook want ergens anders ben ik vast niet geliefd. Neem het me niet kwalijk als ik raar doe, zo ben nou eenmaal, leer er mee leven. Ofniet, i don’t care.

Laatste feitje, ik houd niet van makreel door bepaalde gebeurtenissen, dus geef het me niet!

Terug naar bier, het is al half vier, mooi in t pak, zometeen maar weer verder slapen.

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy