Sergey

Roepnaam: Sergey, Sergay, Rus

Hey lieve websitebezoeker, leuk dat je op mijn kop op de Bewoners pagina hebt geklikt!

Zal ik dan maar wat vertellen over mijzelf en hoe ik in deze residentie beland ben?

Mijn naam is Sergey *insert erg lange achternaam hier*, studeer Business & IT hier in Enschede en ben de huisrus van de Villa.
Na een jaar van de studie Technische Informatica te hebben afgerond vanaf mijn ouderlijk huis heb ik toch besloten de volle 100% van het fantastische studentenleven te proeven en zocht daarom ook een studentenhuis die aan mijn eisen voldeed. Dus de volle 100%…

Na veel verhalen te hebben gehoord over de verschrikkelijk saaie “Campusbewoners” die nooit de campus af gaan omdat te lui zijn om naar de stad te fietsen of niet van feestjes houden was mijn mening vrij snel gemaakt en wilde ik graag een huis dicht bij het centrum van Enschede.
Na een stuk of 12 kamerzoekgesprekken te hebben gehad waarvoor ik of wel aangenomen werd voor de kamers maar ik ze weigerde of ik de mensen doodsaai en oppervlakkig vond met hun saaie standaard kutvragen. Er was maar 1 huis waar ik echt graag in wilde wonen (misschien omdat ze hier strikt 50% meisjes en jongens hanteerden), maar die hebben mij geweigerd, whatever. Their loss.

Na weer een talloze advertenties aanklikken op Kamernet met het middelste knopje van mijn muis klikte ik (per ongeluk?) op een kamer op de Campus waar maar 1 mooie foto bij stond van een woonkamer met een tap. “Why the fuck not” dacht ik en reageerde met een copy paste van mijn standaard wall of text met informatie over mijzelf. En even later kreeg ik een datum waarop ik mocht komen hospiteren.
Op deze dag had ik al 3 hospiteergesprekken staan en de Villa was mijn laatste van de dag. Omdat de 2de langer duurde dan verwacht reed ik gehaast naar de campus. Onderweg belde ik met de contactpersoon en een persoon genaamd Joran nam op en zei dan ik me moest haasten en de frikadellen niet moest vergeten(?!?!).
Eenmaal aangekomen in de woonkamer trof ik een zooitje politiek incorrecte, onhandelbare, luidruchtige en geweldige mensen aan die mij de meest random vragen stelden en er zelf 10 keer zo hard doorheen schreeuwden. Een dag later kreeg ik te horen dat ik geaccepteerd ben en sindsdien bevind ik me hier op de 1ste verdieping.

1901870_1426216810986378_1714123707330319456_n
Verder over mij?
Actief en ambitieus persoon die soms zijn grenzen niet kent.
Ik ben een actief lid bij de studievereniging Inter-Actief en de Student Union, heb een editie van het Buddy evenement georganiseerd en ben ook actief en zeer bekend in de International scene van de Universiteit.
Zit bij de beleggingsvereniging Duitenberg en heb mijzelf ingeschreven bij Audentis.
Samen met Frank zijn wij de codenerds van de Villa en ben ik diegene die deze website bijhoud.
Hardcore gamer, fitnessfreak (als ik geen schouderblessure heb) en geil op gekleurde LED verlichting.
Grootste One Direction fan, loop graag in onesie door het huis en voor wraps kun je me wakker maken (ohwacht.. laat maar)
Wijn > Vodka > Bier