Frank

Roepnaam: Frank, Anne, Mestor, Huis tuin en keuken nerd

Hallo, mijn naam is Frank (maar niet heus), en ik ben een Fries.P1040307

*Hallo Frank.

Ik ben 20 jaar oud, studeer WB en dat bevalt me wel. Hoe ik hier nou precies ben beland is een niet erg interresant verhaal maar omdat ik nu hier in de trein zit en er toch geen films op mn laptop staan die ik nog niet gezien heb, dacht ik: laat ik dan maar ff een stukje schrijven, ben ik de rest van de huidige (kut) feuten toch nog voor.

Ik had de villa al meerdere malen proberen te berijken via de telefoon, maar aangezien de telefoon het niet deed heeft dit weigig uitgehaald. Nou, jammer dan. Dus ik lekker op kamerbezoek bij Campuslaan 41, na een rondleiding door het huis eindigde ik uiteindeiljk in de woonkamer waar ik werd getrakteerd op n ijsje. Dit was mijn enige bezoek die dag, dus als ik de kamer niet zou krijgen dan zou dat kut zijn. Maarja, natuurlijk laten ze geen kut vega toe… Dus zij mij door verwijzen naar de villa (daar laten ze iedereen toe joh) en natuurlijk, ik kom daar binnenstappen met de leus, ik ben een vegatarier en ik zoek een kamer. Ik krijg een knuffel , er word wat geschreeuwd en voor ik het weet zit ik met 10 andere mensen in de woonkamer met een biertje in mijn handen, nog een paar seconden later woon ik er. Is dat niet leuk.

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy