Welkom!

Wil jij graag een leuke studententijd? En meer beleven dan elke avond op je kamer zitten? Dan is Villa 65 zeker iets voor jou.

De Villa is gebouwd in 1965 op het landgoed Drienerloo. Dit komt mooi uit, want de Universiteit Twente is hier ook gebouwd. Binnen 5 minuutjes ben je van deur tot collegezaal. Dit geeft je 15 minuten langer om uit te slapen. Het huis is gemengd en telt 16 kamers. We zijn één grote familie. Verder eten we samen op maandag t/m donderdag. Hierbij zijn we makkelijk in bepaalde eetgewoontes. Vegetarisch of zonder varken? Geen probleem. Als je niet van champignons houdt, dan vis je ze er maar uit. Na het eten is er tijd voor koffie en een goed verhaal van de nestor. Dit kan worden doorgezet aan de huisbar met dubbele tapinstallatie. Wordt het een speciaalbiertje of toch maar een goudgele rakker.

Als activiteiten in het huis hebben we vele tradities, zoals sinterklaas, kerst, ghetto-paasontbijt, speciaalbieravond en kaasworstwijnavond. De inwoners zijn actief in het studentenleven, dus je zult ze overal zien opduiken. Denk je na dit verhaaltje: “dit is iets voor mij”? Schrijf dan snel een verhaaltje over jezelf naar iedereen@villa65.nl. Vergeet niet je telefoonnummer bij te voegen. Dit bevordert de communicatie met jou om een afspraak te maken.

Tot op de hospiteer avond!

Picture1

Villa 65

C'est le pied
Villa 65 - 2016

Webdevelopment by Sergey Dragomiretskiy