15jaarAfgelopen collegejaar was het 15 jaar geleden dat de verenigingen BVD en S.V. Stoottroepen fuseerden tot B.S.V. de Stoottroepen. Daarmee is het tijd voor alweer de derde lustrumviering van onze biljartsportvereniging! Je bent uitgenodigd om op vrijdag 13 juni en zaterdag 14 juni mee te doen aan een reeks leuke lustrumactiviteiten!

Op vrijdag beginnen we met een avond ouderwetse gezelligheid in de ruimte van de Stoottroepen, Bastille 201 op de campus van de Universiteit Twente. Op deze avond kan er worden gepoold, gesnookerd of gebiljart, maar ook is er gelegenheid om de wedstrijd Nederland – Spanje te bekijken en natuurlijk om gewoon bij te kletsen. Op zaterdag wordt er in de middag en avond een activiteit georganiseerd. Voor eten wordt ook gezorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een deel van het programma mee te doen als je verhinderd bent tijdens een deel van het weekend.

Lijkt het je leuk om met de leden en oud-leden van de vereniging het lustrum te vieren op 13 en 14 juni? Stuur dan een email met je naam, eventuele dieetinformatie en eventueel de tijden waarop je niet kunt naar: lustrum at stoottroepen.nl

Kick-in

Kick-inWe naderen alweer het einde van het jaar en dat betekend ook dat de Kick-in voor het komende jaar alweer om de hoek staat. Voor de aankomende Kick-in zijn we dan ook opzoek naar leden die ons willen helpen om de Stoottroepen te promoten. Het idee is om een praatje te maken met geïnteresseerden, flyeren of in de ruimte aanwezig te zijn om mensen te helpen en wat over de vereniging te vertellen. De kick-in is komend jaar van 20 t/m 28 augustus. Natuurlijk hoef je niet alle dagen te helpen, als je ons een dag of een middag zou kunnen helpen dan zou dat al zeer fijn zijn!

Bestuursfunctie

bestuurWij zijn tevens nog opzoek naar leden die wel interesse hebben in een bestuursfunctie. Voor het komende college jaar zijn we nog dringend opzoek naar een nieuwe voorzitter! Mocht je eventueel interesse hebben in een andere bestuursfunctie laat het ons dan vooral weten! Weet je het nog niet zeker en wil je eerst eens zien hoe het gaat? In dat geval ben je natuurlijk hartelijk welkom bij een vergadering en vertellen we je er alles over. Dus schroom niet en neem contact met ons op!

 

Commissie leden

Heb je niet zoveel interesse in een bestuursfunctie maar wil je de vereniging toch een beetje helpen? Stap dan in een van de commissies, bijvoorbeeld de activiteiten commissie, organiseer met andere leden leuke toernooien, uitstapjes en wat voor creatiefs je ook maar kunt bedenken. Of misschien is PR meer jou ding, in dat geval zoeken we nog iemand die voor ons de website, facebook zou willen bijhouden en van tijd tot tijd een poster maken en eventuele andere media up to date te houden. Heb je interesse in een van deze functies? stuur dan even een mail naar het bestuur.

9-ballSinds kort is de interne poolcompetitie gestart en natuurlijk is het dan ook leuk om te zien hoe je ervoor staat! Dit is allemaal terug te vinden onder B.S.V. De Stoottroepen -> Interne poolcompetitie of klik hier

leden shirt design

 

Momenteel wordt er gekeken of er animo is voor merchandise van de vereniging. Dus als jij graag een eigen shirt van B.S.V. De stoottroepen wilt hebben stuur dan even een berichtje naar het bestuur. Voor meer informatie check de site onder B.S.V. De Stoottroepen->Merchandise

 

Doe mee en maak kans op je eigen pool keu!

8BalWe zitten onderhand al op de helft van het college jaar dus weer eens hoogst tijd voor een gezellig, spannend en natuurlijk sportief Open 8 ball toernooi. Dit toernooi is er voor spelers met ervaring, zonder ervaring, leden en niet leden. Om iedereen een gelijke kans en een leuke wedstrijd te kunnen bieden zal er bij voldoende aanmeldingen worden gewerkt in twee toernooien: Beginner of Gevorderd. Iedereen mag zelf bepalen in welk toernooi die wil spelen.Dus heb je zin in een gezellige avond en wil je tevens kans maken op je eigen keu? Meld je dan aan voor het open 8 ball toernooi van B.S.V. De Stoottroepen

Wat: Open 8-ball toernooi
Waar: Afhankelijk van het aantal aanmelding in onze ruimte of in de stad (locatie volgt dan nog)
Wanneer: Woensdag 12 februari 2014
Kosten: Gratis/ €5,- afhankelijk van de locatie (exclusief consumpties)

Aanmelden kan via het contact formulier op deze website of via bestuur_at_stoottroepen.nl
geef even aan als wilt spelen in het Beginner of Gevorderd toernooi!

In eerste instantie wordt het toernooi in de ruimte van B.S.V. De stoottroepen gehouden en is deelname gratis. Bij vele aanmeldingen zijn wij echter noodgedwongen het toernooi te verplaatsen naar het centrum wegens ruimte gebrek. In dit geval wordt er een bedrag van €5,- per speler gerekend. Iedereen die zich aanmeld voor het toernooi wordt over de uiteindelijke locatie geïnformeerd.

Kick-inHet was een gezellige drukte in de ruimte van B.S.V. De Stoottroepen tijdens de Campische spelen van de Kick-in. De aankomende studenten konden op een leuke en vrijblijvende wijze kennis maken met de verschillende sportverenigingen op de campus. In de loop van de dag konden steeds meer studenten de weg vinden richting onze poolhal en op het eind van de dag was het dan ook een gezellige drukte. Van deze dag zijn een aantal foto’s gemaakt die hier te vinden zijn.

Kom eens langs!

Even rustig bijkomen van de drukte van de Kick-in of de eerste colleges? Kom dan langs om eens lekker te ontspannen en een balletje te stoten. Tijdens de gehele Kick-in (door de weeks) is de ruimte overdag geopend voor iedereen. Na de Kick-in is t/m 30 september een lidmaatschap niet verplicht. Xtra-card leden kunnen de sleutel van de ruimte afhalen bij de huismeester van de Bastille. Helaas zijn wij genoodzaakt, wegens regels opgesteld door de Student Union, alleen Xtra-card leden het recht te geven om de sleutel af te kunnen halen bij de huismeester. Onze Excuses hiervoor. Heb je geen Xtra-card? kom dan gewoon eens langs, tijdens de pauzes is er bijna altijd wel iemand aanwezig, en dan ben je natuurlijk van harte welkom! Dus hopelijk tot snel bij B.S.V. De Stoottroepen.

Kick-in NL A3

Maak kennis met de vereniging!

Het collegejaar is net begonnen en om er eens lekker rustig in te komen organiseren wij op dinsdag 10 september het open Universiteits kampioenschap 8 ball. Dit toernooi is er voor spelers met ervaring, zonder ervaring, leden en niet leden. Heb je nog (bijna) nooit een keu vast gehouden? Maakt niet uit, naast de leuke prijzen is de avond voornamelijk bedoeld om eens kennis te maken met de vereniging en er een gezellige avond van te maken.

Wat: Open Universiteits kampioenschap 8-ball
Waar: Afhankelijk van het aantal aanmelding in onze ruimte of in de stad (locatie volgt dan nog)
Wanneer: Dinsdag 10 september 2013
Kosten: Gratis/ €2,50 afhankelijk van de locatie (exclusief consumpties)

Aanmelden kan via het contact formulier op deze website of via bestuur @ Stoottroepen.nl

 

OPEN UTK 8BALL POSTER_10 SEPTEMBER

Win jij die vel begeerde keu?

Wil jij je eigen poolkeu winnen? Kom dan tijdens de Kick-in eens langs bij de stand, of in de ruimte van B.S.V. De Stoottroepen. Schrijf je in voor de actie en wie weet win jij straks die prachtige keu. Naast het kans maken op de keu wordt je op de hoogte gehouden van speciale acties en evenementen georganiseerd door ons! Op woensdagavond 4 september, rond 20:30 wordt de keu verloot tussen alle inschrijvingen, dus kom dan allemaal naar de ruimte van B.S.V. De Stoottroepen, Bastille 201. Wil jij kans maken op die vel begeerde keu? schrijf je dan snel in!

Win je eigen keu NL

Geslaagd 10 ball toernooi

Zo vlak voor het eind van het college jaar was er nog mooi even een moment voor een gezellig toernooi. Ditmaal werd er gestreden om de titel 10 ball kampioen van B.S.V. De stoottroepen. Er deden in totaal 10 mensen mee om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen. Na vele spannende wedstrijden was er een uiteindelijke winnaar bekend.

Eerste plaats: Wielent
Tweede eerste plaats: Pavel
Best of the rest: Atze

Wielent, van harte gefeliciteerd met je overwinning!
Natuurlijk zijn er deze avond ook een aantal foto’s gemaakt, Klik hier om ze te bekijken

banner 2

 

Events

Events cannot currently be displayed, sorry! Please check back later.

Stoottroepen Facebook